Gir aldri opp – Sola

Gir aldri opp

Jentene våre snappet baller og stormet mot mål. Det var underholdende å se på, og de viste frekke finter og fine mål. Dessverre holdt det ikke helt til slutt, og kampen endte 27-19 i Stabæks favør.

Stabæk gikk ut med to måls ledelse. Kristine Gudbrandsen snappet ballen, etterfulgt av Marianne Klepp Andersen og Hege Bakken Wahlquist. Plutselig var Sola i ledelse med 3-2. Hege ofret foten sin for et mål, og ble båret ut av banen med stygg kneskade. Under oppvarmingen ble Nina Stokland skadet i fingen, og kunne ikke være med på dagens kamp. Til tross for skader fortsatte Sola å ta føringen, og Malin Holta satte inn nok et mål.

– Det står stor respekt av spillerne at de kjempet så godt til tross for skadene. I første omgang spilte vi meget bra i forsvar. Vi må bare begynne å score mer mål. Vi gir ikke opp, sier Knut Ove Joa.

De 19 målene Sola scorte var jevnt fordelt mellom Susann Jøraandstad, som fikk flest mål, Bergliot Obrestad, Andrea Næss, Malin Holta, Kristine Gudbrandsen, Lene Tønnesen, Hege Bakken Wahlquist, Marianne Klepp Andersen og Heidi Samuelsen. Selv om det ikke holdt til seier kjempet jentene med nebb og klør, og viste til tider mye bra spill. Susann Jøraandstad ble kåret til Solas beste spiller.

– Vi har veldig god stemning i laget, til tross for at vi har hatt en del motgang i det siste. Jeg ville heller vunnet kampen, enn premie for Solas beste spiller. Nå må vi bare ta oss sammen, ha tro på oss selv og score mer mål, avslutter Susann Jøraandstad.