En uke før REMA 1000 ligaen 20/21 starter, har trenere og laget hatt et kort opphold i Oslo med 2 treningskamper!

I disse tider er vi allerede blitt kjent med at bestilte flyturer endrer tidspunkt rett som det er, og det betydde at avreise på fredag ble 4 timer tidligere enn antatt. Heldigvis så stilte Lars Håkon Blostrupmoen opp, og inviterte oss hjem til seg.

Vi fikk servert elghakk av ypperste kvalitet, det ble underholdning med stand up, blues, og jentene fikk utfordringer der de skulle bli med som vokalister, noe de selvfølgelig ble med på. Noen fikk også tid til å ta seg ett oppfriskende bad i Hurdalsjøen.

Etterpå gikk turen til Nye Ullern Arena med vår stødige sjåfør for helgen Jo Fredrik,

Fredag kveld var det klart for første kamp mot Aker.

Vi starter kampen meget bra både forsvarsmessig og angrepsmessig, men vi er ikke fornøyd med hvordan vi avsluttet siste 10 min av 1 omgang. Vi går til pause med en ett måls ledelse.

Andre omgang blir en jevn affære, vi klarer å skaffe oss en liten luke mot slutten av kampen som vi klarer å holde helt inn. Sluttresultatet blir 21 – 25.

Etter kampslutt drog vi til Quality hotel Expo, hadde en rolig kveld på hotellet som ble avsluttet med meget god mat. En stor takk til personalet som var meget hjelpsomme på kvelden med en masete gjeng.  Bytte av rom, mat, HDMI kabel, veibeskrivelse etc. Man skulle tro vi var en gjeng rookies på tur!

Lørdag klokken ett var det klar for helgens andre treningskamp, denne gang mot Oppsal.

En kamp som ble et tett og jevnt oppgjør fra start til slutt. Vi avslutter med 4 effektive minutter i 2. omgang som gjør at vi vinner kampen med 3 mål, 25 – 28. Lørdagens kamp var en god fight av begge lag med tøffe dueller. Vi synes til tider vi ser konturene av godt spill og vi tar nye steg for hver kamp som går.

Litt skryt til de som sjelden får skryt kan vi også gi, vi har hatt to gode dommerpar i helgen! De hadde gode prestasjoner og skal ha skryt for måten de takler litt «klaging» fra oss trenere under kampen, med god kommunikasjon gjennom hele kampen. I tillegg fikk vi trenere og spillere også god sparring med dommerne om nye fokusområder for året gjennom kampen og.

Oppkjøringskampene er avsluttet.

Trenerne Steffen og Kjetil er alt i alt godt fornøyd med oppkjøringen mot sesongen.

Nå har vi spilt 5 treningskamper i oppkjøringen. Det som er gledelig å se er at hele troppen har vært med og bidratt med gode prestasjoner.

Alle utespillerne har åpnet målkontoen, og keeperne har åpnet redningskontoen. Samholdet i gruppen ser sterkt ut, som igjen gjenspeiler seg på banen med å unne hverandre suksess.

Men treningskamper er treningskamper og vi gleder oss til å ta fatt på sesongen som starter allerede på lørdag mot Vipers.

Frem til den kampen skal vi fortsette å utvikle spillet vårt, noe som blir et fokus som kommer til å vare lenge, men vi mener at man kan se at vi er på rett vei etter 1 ½ måned trening.