Full pott i Bergen – Sola

Full pott i Bergen

J16 fortsetter å imponere i Bringserien, og kan juble for 6/6 poeng denne helgen også.

Forsidefoto: Inger Anne Langva

Første motstander lørdag var Vågen, der Sola-jentene bærer preg av mye nerver i åpningsminuttene og ligger under 9-4. Etter et taktisk godt forsvarsbytte fra 6-0 formasjon til 5-1, henter jentene seg inn mot pause og er ajour med 11-11. Utover i 2.omgang blir det tett og jevnt før Sola til slutt klarer å rykke fra. Sluttresultatet blir 27-22, og jentene er stolte over å en god håndballkamp!

Andre kamp samme dag var mot vertene, Tertnes. Lagene følger hverandre tett i starten, men også her rykker Sola fra – og vinner til slutt med klare siffer; 31-16.

Helgens siste kamp spilles mot Konnerud, som til nå har tapt alle sine kamper i Bringserien. Sola har god kontroll fra start til slutt, og stillingen blir 34-17 da kampen blåses av.

Oppsummert var dette en meget god helg av jentene, som nå har vunnet 8/9 kamper i Bringserien og som resulterer i en tredjeplass i avdeling 3. Lagets mål er å komme blant de fire beste og komme til sluttspillet i Fredrikstad som spilles i april. Det ser lovende ut for Sola!

Se alle resultatene i avdeling 3 her: handball.no

Neste runde spilles i Molde, der jentene møter AK 28, Molde og Staal Jørpeland. Molde leder Bringserien med 18 poeng, med Fredrikstad, Sola og Vågen rett bak med 16 poeng.

Vi gratulerer jentene med god innsats i Bergen 🙂

 

Av Malene Folkvord