Full pott i andre Bring-runde – Sola

Full pott i andre Bring-runde

Andre runde i landsserien for 16-åringer ble for Sola sin del denne gang gjennomført på Østlandet - i Stil Arena - hjemmebanen til Langhus. Sola-jentene valgte denne gang "å spille seg i form" inn mot helgen - med deltakelse både i 3.divisjon og i lokal 16 års-serie dagene før Bring-runden.

Første kamp søndag mot Langhus startet med litt overtenning – men etter litt justeringer så fikk jentene «06-maskinen» i rett gir og det ble etter hvert lite tvil om hvem som ville ta dagens første 2 poeng. Kampen endte med 41-17 seier.

Andre kamp mot Kjelsås 3 timer senere ble som forventet en jevnere kamp – der første del av 1.omgang gikk med til å finne ut av hverandres spill før Sola klarte å løse oppgavene og kunne gå til pause med en 5-måls ledelse. En solid 2.omgang av jentene resulterer i en flott 33-24 seier.

Med 33 pluss mål på helgens 2 kamper, og 4/4 seiere totalt til nå i Bringserien, ligger vi på tabelltopp!

Nå gjenstår bare et par treninger til, samt seks spillere som drar på regional landslagssamling til uka. Så blir det en velfortjent pust i bakken i jula for 06-jentene også, før vi igjen skal samles og starte jobben med å ta nye steg i den store flotte håndball-verden vi er så heldige å få være en del av.

All honnør til Langhus for ett flott tilrettelagt og gjennomført Bring-arrangement.