Første stikk i semifinalen! – Sola

Første stikk i semifinalen!

Tirsdag kveld var det duket for oppgjør mellom Sola og Storhamar i Boligpartner Arena. Storhamar hadde tatt 3 av 3 seire dette året, så det var definitivt en motivert Solagjeng som entret banen.

Kampen startet veldig godt for vår del, og vi ledet 5-0 før Storhamar satte sitt første mål. Et godt samspill mellom forsvar og målvakt gjorde at det tok over 10 minutter før vi slapp inn første målet. Første omgang ble på tross av den gode starten jevnere, og vi ledet med 3 mål til pause. Anført av en god Kristina Novak med hele 7 mål fremover.

I de tidligere møtene denne sesongen, har vi hatt problemer med å holde 60 minutter. For å ta første stikk, måtte vi definitivt være med de neste 30 også.

Andre omgang starter i godt tempo. Vi har våre sjanser, men allikevel spiser Storhamar opp ledelsen, og lagene følger hverandre tett. Differansen er 1-2 mål gjennom hele 2.omgang, men med Sola som det førende laget. Dette holder heldigvis helt inn, og når kampuret signaliser kampslutt, står det 25-27.

Vi tar første stikk i semifinalen og leder dermed 1-0. Neste kamp mot Storhamar blir 15.mai i Åsenhallen. Dette er årets Kronekamp, så billettene kommer til å gå raskt. Vær på den sikre siden, og kapre en plass i Åsenhallen når lagene igjen barker sammen!

Steffen Stegavik: «En sluttspillkamp verdig med et dommerpar som tillater en skikkelig fysisk og jevnspilt kamp på damesiden. Der vi til slutt trekker det lengste strået. Meget stolt over prestasjonen til jentene i dag og at de holder fokus i 60 minutter. Denne situasjonen sto vi med i fjor ved å vinne første kamp, og så ryke ut. Nå gjelder det å gjenskape denne gløden og råskapen i en kamp til, så vi kan gå til en finale.»

Kristina Novak: «Veldig deilig lagseier og det er alltid deilig å vinne mot Storhamar i Boligpartner Arena. Jeg synes vi treffer godt på taktikken og spiller godt store deler av kampen. Nå gjelder det å forberede seg godt til onsdag. Håper alle som er i regionen kommer på kamp, vi trenger all støtte vi kan få for å ta Storhamar på nytt.»

Semifinale #2 spilles i Åsenhallen onsdag 15.mai kl 18.15. Billettene til kampen er gratis og slippes i appen og på nettsiden torsdag kl 12.00. Vær rask, og sikre deg din billett for å heie Solajentene frem mot finale!!