Første av to kvartfinaler i European League – Sola

Første av to kvartfinaler i European League

Søndag er det klart for et nytt oppgjør i Europa leauge, når vi spiller den første av to kvartfinaler mot Neptunes Nantes. Laget har landet i den franske byen Nantes, og er på vei til å gjøre de siste forberedelsene inn mot kamp. Med kampstart søndag kl 18:00 er det fortsatt tid igjen til å spisse formen inn mot kampen.

Neptunes Nantes, basert i den vakre vestlige delen av Frankrike, blir av mange ansett som en av favorittene til å vinne hele Europa League. De har allerede vist styrke ved å slå ut Molde over to kamper. Noe varierende resultater i gruppespillet gjorde at de havnet på 2.plass i pulja bak CS Gloria 2018 BN. I hjemlig serie innehar de foreløpig 3.plass bak sterke lag som Metz og Brest Bretagne. Ikke minst er de nok revansjelystne etter fjorårets knepne tap mot Borussia Dortmund i kvartfinalen.

Nantes har også to norske spillere i Helene Gigstad Fauske og Mari Finstad Bergum, som vil være ivrige etter å vise seg frem mot sin norske motstander.

Etter et godt gruppespill, kom vi på 1.plass i vår pulje. Foran Targu Jiu, Mosonmagyarovari KC og Costa del Sol Malaga. Vi avsluttet gruppespillet med å slå sistnevnte med sifrene 36-31.

Det er to sultne lag som står overfor hverandre med en felles drøm om semifinalebillett, og publikum kan forvente seg en kamp fylt med intensitet og nervepirrende øyeblikk. Hvert mål og hvert forsvarsspill vil være avgjørende for utfallet av denne kampen. Reglene er enkle: det laget som vinner sammenlagt over to kamper, går videre til semifinalen. Kampen ser du på handball-kanalen.tv.

Ikke glem at du kan være en del av denne spennende håndballfesten ved å sikre deg en gratis billett til returoppgjøret i Stavanger idrettshall, søndag 24. mars. Ta ut billett nå, og vær med på å skape stemning på tribunen. Sammen kan vi lage en uforglemmelig håndballfest!