Flere Sola-spillere tatt ut i landslagstropp – Sola

Flere Sola-spillere tatt ut i landslagstropp

Den første uken i mars er det internasjonal uke for flere av landslagene på kvinnesiden. Sola HK er godt representert med spillere både på Juniorjentene (LK02), U-jentene (LK04), rekruttjentene og Håndballjentene.

Juniorjentene (LK02) 

Juniorjentene samles i Skien fra 28. februar til 5. mars, og skal spille én kamp mot Gjerpens 1. divisjonslag. 

Vår #12 Johanna Fossum er tradisjonen tro en del av troppen som er innkalt.
Se hele troppen som er innkalt her – Juniorjentene samles i Skien | handball.no

Johanna er nok en gang klar for samling med juniorjentene i mars. Foto: Kenneth McDowell


U-jentene (LK04) 

LK 04 reiser til Râmnicu Vâlcea i Romania for å delta på Carpati Trophy fra 28. februar til 7. mars. De norske jentene skal spille tre kamper i turneringen, mot Ungarn, Tsjekkia og Romania. 

Fra Sola er både Stine Mellemstrand Bore og Sanna Malene Johnsen Soland kalt inn, i tillegg til Victoria Giske som meldte overgang fra Nærbø til Sola i forrige uke.

Hele troppen kan du se her U-jentene spiller turnering i Romania | handball.no

Rekruttjentene (LKR)

Rekruttjentene skal samles på Østlandet fra 1. -5. mars. De norske jentene spiller mot Polens rekruttlag lørdag 5. mars kl. 14.00 i Jotron Arena Larvik. Søndag møtes lagene igjen i en treningskamp. 

Hele 3 spillere fra Sola er tatt ut i troppen; Kristina Sirum Novak, Live Rushfeldt Deila og Maja Magnussen. I tillegg er Tonje Haug Lerstad tatt ut som reserve.  

Håndballjentene skal spille EHF Euro Cup

2. mars spiller Håndballjentene bortekamp og 5. mars hjemmekamp mot Montenegro i EHF EURO Cup.

Ettersom de norske Håndballjentene er forhåndskvalifisert til EM i desember som regjerende europamester, slipper laget å spille EM-kvalifisering. I stedet deltar de i EHF EURO Cup mot de tre arrangørlandene som er Montenegro, Nord-Makedonia og Slovenia.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson har innkalt de samme spillerne som ble verdensmestre i Spania i desember, og selvsagt er #77 Camilla Herrem på plass.

Her finner du troppen som drar til EHF Euro Cup Håndballjentene spiller to nye kamper | handball.no