Flere Sola spillere på årets lag! – Sola

Flere Sola spillere på årets lag!

Tirsdag kveld var det klart for TettPå sending hvor årets lag skulle kåres, i tillegg til årets publikumsfavoritt, mål, redning, toppscorer, trenerteam og dommere. Flere Solaspillere fikk plass på årets lag, etter en god sesong. 

Det er spillere og trenere fra REMA 1000 ligaen som stemmer frem sine favoritter på årets lag.

På venstrekant finner vi vår egen Camilla Herrem. Hun har vært på månedens lag i samtlige måneder av årets sesong, og endte også tilslutt på andre plass på toppscorer-listen. Camilla kan dermed smykke seg med tittelen årets venstrekant for andre sesong på rad.


Årets høyre bakspiller er Kristina Novak. Hun har hatt en stabil og imponerende sesong bak seg, både i Sola i REMA 1000 og Europaligaen og ikke minst med sin landslagsdebut. Oppkjøringen til neste sesong er i gang, og det blir spennende å følge henne videre.


I tillegg til kåring av årets lag ble det også kåret årets spillere i to andre kategorier. Årets nykommer og årets forsvarsspiller. Årets forsvarsspiller ble kåret til vår bauta, Martha Barka.

Martha har denne sesongen vært en svært viktige brikke i vår defensive spill, og virkelig forsvarsjefen med stor F. En fortjent pris, og en rolle som altfor sjeldent får den æren som den bør få.


Til slutt skulle kveldens gjeveste pris deles ut, nemlig årets Eliteseriespiller for kvinner.
Denne prisen er også stemt frem av spillere og trenere, men er ikke avhengig av posisjon. Årets spiller i sesongen 21/23 ble #77 Camilla Herrem.

For oss med Sola-hjerte selvsagt veldig fortjent, men å vinne denne prisen viser det at det er flere som ser at Camilla har levert veldig bra denne sesongen, og er en viktig bidragsyter for norsk håndball både av og på banen.


Vi gratulerer Camilla, Kristina og Martha med plass på årets lag, og selvsagt gratulerer vi også de andre som ble med på årets lag! Nå gleder vi oss til ny sesong, og flere kjekke håndball øyeblikk sammen!

Her er årets kåringer:

Årets Eliteseriespiller: Camilla Herrem, Sola
Målvakt: Katrine Lunde, Vipers
Høyre kantspiller: Emilie Hovden, Storhamar
Høyre bakspiller: Kristina Novak, Sola HK
Midtre bakspiller: Christine Alver, Fana
Linjespiller: Maja Muri, Romerike Ravens
Venstre bakspiller: Thale R. Deila, Molde
Venstre kantspiller: Camilla Herrem, Sola
Forsvarsspiller: Martha Barka, Sola HK
Nykommer: Mina Hesselberg, Vipers

Årets Publikumsfavoritt: Guro Ramberg, Larvik
Årets mål: Mille Porsmyr, Oppsal
Årets redning: Vilde Johansen, Romerike Ravens
Årets toppscorer: Christine Alver, Fana
Årets trenerteam: Ole Gustav Gjekstad og Endre Fintland
Årets dommere: Joa Are Johannessen og Tom Larsen
Årets håndballprofil: Henny Reistad