Fikk vår revansje – Sola

Fikk vår revansje

Vi seirer med elleve mål over Hønefoss på hjemmebane søndag kveld.

Forsidefoto: handballmagasinet.no

Ved forrige møte i oktober tapte vi 25-27 for Hønefoss på bortebane. Det var ingen tvil om at Sola ønsket å revansjere dette tapet, men også tapene i Oslo forrige helg mot Njård og Rælingen i Åsenhallen søndag kveld.

Åpningen blir derimot ikke optimal. Forsvarsspillet er greit, med 5 mål bakover etter 12 minutter spilt. Problemet er at vi selv har 2 nettkjenninger. Etterhvert løsner det, og anført av skuddarmen til Sunniva, går vi opp i ledelsen. Pauseresultatet er 15-13, og jentene er i gang.

Videre får vi igjen en treig start på andre omgang. Det tar heldigvis ikke mange minuttene før vi er på gli igjen, hvor vi fra to-målsledelse øker til en ledelse på åtte mål på syv minutter.

Hønefoss kommer ikke inn i kampen igjen, og vi holder tempoet oppe. Dessuten får vi nesten alle på skåringslista, da til slutt resultatet viser en klar seier til oss, 35-24.

Les Solabladets intervjuer av Susann og Ida Marie her.

– Vi har fremdeles håp om å ta kvalifiseringsplassen, men da må vi ha flere kamper som dette, sier Knut Ove Joa til Aftenbladet.

Laget mot Hønefoss: Sunniva Selland 8, Heidi Samuelsen 7, Sherin Obaidli 5, Silje Stangeland 4, Susann Jøraandstad 4, Marianne Klepp Andersen 3, Ida Marie Aasen 2, Malene Folkvord 1, Therese Neverdahl Nordbø 1, Veronica Berntsen, Aleksandra Djurkovic, Sisse Marie Boge Fahlberg, Mona Fosseli Ågotnes.

Til tross for 6×2 minuttere til våres gulkledde, vant vi flere undertallsperioder.

Solas beste spiller: Sunniva Selland

For øvrige resultater på handball.no, trykk her.

Vi ser frem til en ny revansje, og den mot Skrim Kongsberg. Seriekampen ble utsatt tidligere i sesongen, men nå gjester de Åsenhallen onsdag 19.februar kl.17.30.

Vi håper på fulle tribuner igjen, vel møtt!