Fana neste hinder i kvartfinale i NM – Sola

Fana neste hinder i kvartfinale i NM

De viktige kampene står i kø for vår del, og allerede onsdag er det klart for kvartfinale i NM - mot Fana i Bergen. Kampen skulle egentlig spilles onsdag 27. oktober men er fremskyndet på grunn av reisen til Krasnodar til returkampen mot Kuban i helgen. 

Onsdagens oppgjør blir definitivt en vanskelig kamp, mot en tøff motstander.
Fana er et av lagene som har levert virkelig gode resultater i årets sesong, blant annet med å holde Vipers til uavgjort tidligere i høst.

I NM startet Fana komfortabelt med to solide seire mot henholdsvis Sotra og Åsane. Deretter ventet Gjerpen i åttendelsfinalen som bergenslaget slo med 12 mål.

Vi møtte Fana-laget sist i oppkjøringen i august i Lerøy Elitecup i Åsane Arena. Da scoret de fem mål flere enn oss, og vant. Men med en god kamp friskt i minne mot Kuban forrige søndag, er laget og trenerteamet klare for å gi alt for videre avansement i NM.

TRENEREN HAR ORDET

Fana er ett av de tøffeste lagene som vi kan møte i kvartfinalen, og de har definitivt favorittstempelet i forkant av kampen. Vi kommer fra en tøff kamp mot Kuban i europa ligaen, og måtte kjapt nullstille for å starte forberedelsene frem mot onsdagens kamp.

Det er viktig for oss å avansere i NM, med fjorårets cupfinale friskt i minne er dette noe vi ønsker å oppleve igjen.

Steffen Stegavik

Kampen kan man se på HåndballTV og sendingen starter 18:20 – og den finner du her.