Er du klar for medalje-kamp? – Sola

Er du klar for medalje-kamp?

Lørdags ettermiddag kan du få med deg en av de mest spennende oppgjør i REMA 1000 ligaen. Både Sola og Larvik er sultne på seier og to poeng, og kampen er svært viktig med tanke på begge lags medalje sjanser.

Etter onsdagens seier avanserte vi til en tredje plass på tabellen, med to poeng mer enn Larvik – og de har en kamp mer spilt enn oss. Publikum vil få en kamp som inneholder det meste, to lag som spiller rask håndball, står godt defensivt og begge lag har keepere som kan bli svært avgjørende i kampbildet.

Vi skal ha revansj

Larvik er ett lag som har gitt oss store utfordringer sist sesong, og i bortekampen i høst. Nå er det på tide at poengene blir igjen hos Sola, og for å få til det er det viktig at kamp-planen er god og fylles til punkt og prikke.

Vi stiller med full tropp, mens Larvik på sin side har Heidi Løke og Andrea Rønning ute med skade. En spiller vi virkelig skal passe godt på er Maja Furu Sæteren, som i desember var en del av Norges VM-tropp, og som i flere av Larviks kamper har vært svært toneangivende og står med imponerende 137 mål og er med det toppscorer til nå i årets sesong.

Dette blir en skikkelig håndball-fest, og husk håndball er alltid best live i hallen!

Kampstart er klokken 18:15, og døren åpner en time før. NorEngros kafeen vil være åpen, og fra og med i morgen kan du nyte en digg slush 😉

Kjøp billett – vi gleder oss til å se deg på tribunen!

Billettene finner du i Sola HK appen, eller på nett solah-woow.no.
Det er ikke mulig å kjøpe billett i døren.

PRISER:

OBS:
Kjøper du billett på felt A1 eller C1 er det unummererte plasser. Disse feltene er kortrappene i Åsenhallen, og om de er fullsatt må man benytte ståplasser. Det er ikke klubb-billetter til denne kampen.

Voksen: kr. 180,-
Honnør: kr. 125,-
Barn/student: kr. 95,-

Familie-billetter (med rabattert pris):
Familie-billett (1 voksen + 1 barn): 250,-
Familie-billett (1 voksen + 2 barn): 350,-
Familie-billett (2 voksen + 2 barn): 525,-