En skikkelig thriller-kamp endte med poeng-deling – Sola
Kenneth McDowell

En skikkelig thriller-kamp endte med poeng-deling

Det var en litt spent hovedtrener som møtte til intervju med TV2 i forkant av årets siste kamp i 2022. De siste dagene hadde laget har endel sykdom i troppen, men var allikevel klare til kamp og å kjempe om poeng før juleferien.

Storhamar noterte kampens første mål, før de hadde to påfølgende stolpeskudd. Sola var også uheldig med egne skudd, og klarte heller ikke å få ballen bak hjemmelagets keeper. De neste minuttene var det Storhamar som tok initiativet i kampen, og dermed klarte å skaffe seg et forsprang når det var spilt fem minutter og ledet 4-1. Med en god Rinka bakerst svarte Sola på tiltale og klarte å spise seg innpå.

Igjen klarte hjemmelaget å skaffe seg ett forsprang, og Sola ble tidvis litt løpt fra i midtperioden i første omgang, men de lot ikke Storhamar øke luken særlig. Så ventet det noen gode minutter sett med Sola øyne og tok over momentum i kampen. Luken ble mer eller mindre spist opp, og åtte minutter før pause hoppet Guro inn fra kant og satt ett flott mål inn og stillingen var 10-9. Omgangens siste minutter ble jevne, og nå var det gjestene som hadde initiativet og stillingen sto til 13-12 til pause.

Før et minutt var spilt i andre omgang stupte Live gjennom og utliknet til 13-13. Angrepet etter kriget Kaja inn scoring, og Sola var i ledelsen for første gang. Lagene fortsatte å følge hverandre tett de neste minuttene, men en utvisning for Solas del lot Storhamar å komme foran med to mål. Nok en gang tettet Sola igjen, og når andre omgang var halvspilt sto det igjen likt mellom lagene.

Kampens siste minutter ble alt annet enn en koselig julefilm, og falt mer innunder kategorien thriller. Begge lag jaget etter ledelse, og fulgte hverandre tett. Med kun fem minutter igjen var det ingenting som skilte mellom de.

Når sluttsignalet gikk sto det 27-27, og kampen endte dermed med poeng-deling etter seksti spennende minutter. Nå venter noen velfortjente fridager og juleferie, før vi igjen er i gang med spennende kamper både i REMA 1000 liga og Europaliga.

Vi starter julefeiring med å starte billettsalget til første hjemmekamp i Europaligaen i morgen onsdag! Fra klokken 13:00 kan du sikre deg gode billetter og ta del i vårt fantastiske eventyr i Europa.