EN OPPLEVELSE RIKERE! – Sola

EN OPPLEVELSE RIKERE!

Vi startet med en god gjeng jenter i startet i august, som besto av spillere fra Austrått, Ålgård, Hinna, Hundvåg og Sola. Vi ble til slutt en gjeng på 15 jenter, som har vært med hele sesongen. Desverre så var det noen som ikke fyllte 16 denne sesongen, og ikke fikk være med. Men noen har vært med å trent med oss, og det har vært veldig kjekt. Vi startet med kvalifisering i Bergen, hvor vi litt overraskende (syntes vi selv) vant pulja vår og klar for årets Bringserie. Da var det mange glade jenter;) Så var det runde i Åsenhallen, så Bergen, Lillehammer, Ålgård og til slutt nå fellesarrangement i Oslo.

Prestasjonene våre har variert ganske mye, fra det heller dårlig til meget bra! Men mye kan nok ligge i at vi har hatt så få treninger sammen, og da blir samspillet deretter. Det har ikke vært så lett å få til alt vi kunne ønske med kun 1-2 treninger i uka, siden jentene har hatt sine lag med trening og kamper. Alikevel så tror vi at jentene har hatt en god opplevelser, fått nye venner, stått sammen i medgang og motgang, trent på nye ting, tatt nye utfordringer, kjent på en anderledes konkurranse enn det til er vant med, og ikke minst hatt det knallkjekt sammen.

Dessverre så kommer vi ikke utenom skader når vi driver med håndball. Det har ikke alltid vært så lett når vi ikke har vært flere, siden vi har måtte stilt med få spillere. Da har det blitt mye spilling på enkelte, og det har vist seg at vi har hatt en tynn stall. På skadelisten nå i Oslo var Sarah (korsbånd), Maiken (rygg), og Martine (tretthetsbrudd i foten), så hadde vi "kun" 12 spillere, med 3 keepere og 5 kantspillere!!! Det sier litt;)

I helgen var det fellesarrangement i Oslo, hvor vi møtte 3 av de 4 beste lagene i pulja vår! Men jentene så ikke ut til å bry seg nevneverdig av det! I første kampen møtte i Rælingen, hvor vi la ned en stor innsats og jobbet og sleit hele kampen. Det ble tap 24-18, og det sto det stor respekt av. Så ventet Nordstrand som ble en jevn kamp, og tapte 24-21. Søndag ble det et nytt tap mot Storhamar med 31-22. Det som var imponerende mot disse lagene, var at vi spilte et godt og tøft forsvar som gjorde motstanderne frustrerte og sure, og det likte vi jo:) VI lyktes med taktikken vår, og jentene ga aldri opp. Men vi kunne i hvertfall si at vi gjorde alt vi kunne, men møtte lag som rett og slett var bedre enn oss. Men vi hadde en innsats som jeg (Inger) ble rørt over å se, og virkelig var stolt over. Det er vel ikke ofte 16 åringer gjør som vi ønsker, men det gjorde de virkelig i disse kampen... Nå er sesongen over for vår del, og det ble en respektabel 10. plass.

Vi vil få takke alle jentene, Henning, Gustav, Rune Sørsdal, Rune Andersen, foreldrene, partnerklubbene, trenere, frivillige og de som har bidratt sammen med oss i år. Det har vært sååå kjekt og fått tatt del i dette, og vi er glade og heldige som har blitt kjent med en så fantastisk flott gjeng. Takk skal dere ha alle sammen, og masse lykke til videre...vi heier på dere..

Med sportslig hilsen fra Monica & Inger