En god start på dagen sammen med Nettverksfamilien – Sola

En god start på dagen sammen med Nettverksfamilien

Onsdag 27. april var det endelig igjen klart for at Nettverksfamilien skulle samles, denne gang i 10. etasje på Clarion Hotel Air med innlegg fra Steffen Stegavik og landslagstrener Thorir Hergeirsson. 

I et fantastisk flott vær fikk like i underkant av 70 samarbeidspartnere nyte både nydelig utsikt, en god frokost og start på dagen. Det kunne merkes på summelyden at mange satt pris på å treffe på gamle kjente samt knytte nye relasjoner i nettverket.

Direktør Anne Helliesen fra hotellet ønsket velkommen, før Siri og Svein Gaute kort fortalte om Nettverksfamilien, hva som er gjennomført denne sesongen i hele klubben og ikke minst litt om planene for veien videre.

Vi har i denne sesongen nådd nye milepæler, og gleder oss nå til å komme i gang med sluttspillet. Hovedtrener Steffen Stegavik loste samarbeidspartnerne gjennom årets sesong fra A – Å, og snakket litt om ønskedrømmene for Sola videre.


Vi var så heldige at landslagstrener Thorir Hergeirsson hadde anledning til å delta på nettverkssamlingen, med innlegget sitt om «Lagbygging – individet og LAGET». Veldig spennende og nyttig å høre om hvordan de på landslag tenker om kulturbygging og lag, og ikke minst også at dette er mulig å videreføre til næringslivet.


På søndag starter sluttspillet, som er det som gjenstår av sesongen 21/22. Sammen med gode samarbeidspartnere i Nettverksfamilien, et godt lag og gode bidragsytere i klubben gleder vi oss til tiden fremover.

Flere spillere på laget deltok på frokost, her sammen med Thorir og Steffen. Foto: Den Gule Banken