En god Sola-kamp holdt dessverre ikke til poeng – Sola
Sola - Vipers | REMA 1000-ligaen kvinner

En god Sola-kamp holdt dessverre ikke til poeng

Når Vipers står på motsatt banehalvdel vet man at det blir vanskelig å vinne poeng, men onsdags kveld viste Sola virkelig at det kan være mulig. Hjemmelaget gav gjestene en skikkelig kamp, helt til de siste ti minuttene.

Kampen startet med et jevnt kampbilde, og lagene fulgte hverandre tett. Fem minutter spilt og det sto 1-1 på tavla. Sola ledet an, hjulpet av et entusiastisk og engasjert publikum. Gjestene var i ledelsen for første gang etter ti minutter, men Sola beit seg fast.

Mot slutten av omgangen var det Vipers som tok over initiativet, og kunne gå i garderoben med 10-14 ledelse.

Andre omgang startet med fullt tempo, og to lag som var giret på å gi alt også de siste 30 minuttene. Gjestene klarte ikke å dra skikkelig fra, og Sola-spillerne viste virkelig hva som bor i laget og at de ville kjempe det de hadde for poeng.

Da andre omgang var halvspilt, eksploderte over 800 publikummere i Åsenhallen når Camilla Herrem utliknet til 18-18 fra syvmeter merket. Kampen og spenningen levde videre, helt til de siste minuttene når Champions League vinnerne med sin rutine klarte igjen å dra i fra.

Med fem minutter igjen av kampen lå de foran med tre mål, og vant til slutt 22-25.

Vår beste spiller ble kåret til Ine Skartveit Bergsvik, som hadde flere viktige og gode redninger i løpet av kampen. Nå er det en uke til neste kamp, da vi møter Aker borte onsdag 27. september.