En fantastisk helg med Den Gule Banken Cup er overstått – Sola

En fantastisk helg med Den Gule Banken Cup er overstått

181 lag i alderen 9-15 år deltok sist helg på Den Gule Banken Cup, og turneringen var svært synlig i hele Sola kommune. Kampene ble spilt fra torsdagskveld til søndagskveld i Åsenhallen, Vår Energi Arena Forus, Kjerrberget hallen, Skadberghallen, Dysjalandshallen, Hellestø-hallen og Tanangerhallen ble brukt som kamparenaer.

En fantastisk prosjektgruppe organiserte det som er en av regionens største turneringer, og det er kommet mange gode tilbakemeldinger fra lagene. Nå gleder vi oss til ny sesong, og ikke minst til Den Gule Banken 2024!

Sola HK stilte selv med flere lag i turneringen, og flere av disse har meldt tilbake om en kjekk helg!

Takk for en kjekk helg fra J09

J09 stilte med to lag i årets DGB-cup. Pga flere skadeforfall denne helgen måtte vi spille med disp på Sola 2, og flere fra Sola 1 byttet på å spille på Sola 2. 

Sola 2 vant to og tapte to kamper i gruppespillet, mye bra spill og jevne kamper. Pga disp ble det uansett B-sluttspill hvor vi dessverre tapte mot Riska. Sola 1 vant alle sine kamper i gruppespillet og fortsatte seiersrekken i sluttspillet. I finalen møtte vi et godt SIF-lag, men vi klarte å holde trøkket oppe hele kampen og dro seieren i land med 16-13.

Nok en kjekk håndballhelg er over, ekstra gøy med hjemmeturnering med masse liv i hallen og godt trøkk på tribunen. Dette er opplevelser jentene tar med seg inn i sesongen. Gleder oss til fortsettelsen🤩
Sendt inn av Mona, Svein Ove og Jan Erik

Jenter 10 har hatt en super helg!

Den gule banken CUP har vert gøy for denne gjengen med flotte og flinke håndballjenter. 
Fire lag fra Jenter 10 stillte med godt humør og masse energi.  Jentene var råflinke i forsvar, kjørte på med flere gode mål og ikke minst spelte de godt samen. 

Trenerteamet er stolt av jentene som viser at de bruker kunnskapen de har lært på trening. De lytter og tar til seg veiledning underveis i kampene, sammen er vi gode.  Siste kampen for ett av Sola – lagene var mot Austrått og det er da fint å se de smiler til hverandre, snakker sammen og ønsker felles lagbilde. Jentene avslutter Den gule banken CUP med nye vennskap.   Me glede oss til neste år 💛  

Som me seie:  Sola håndball «best of all» setter ballen rett i mål – ååååå SOLA !    
Sendt inn av Linn Graff Kolberg, Therese Kristiansen og Solveig Moe Svendsen


Heidundrende suksess for G11

For Sola gutter 11 ble Den Gule Banken cup en heidundrende suksess for begge påmeldte lag.

Flotte angrep mot både flatt og offensivt forsvar fra motstanderlagene. Når i tillegg forsvarsspillet satt så ble det uoffisielle resultatet meget positivt for Solas gutter 11 i samtlige kamper. Guttene viser også en flott lagmoral i begge lag der fokuset er å gi positive tilbakemeldinger til hverandre. Vi ser frem til neste turnering og seriespill med dette flotte laget🤾🏻‍♂️
Sendt inn av Karin Askildsen Tjønn


4 lag fra Sola J2012 deltok på Den Gule Banken Cup

Jenter 2012 stilte sterkt til Den Gule Banken-cupen med 4 lag.

Det var stor håndballglede i Dysjalandshallen hele helgen og vi møtte flere nye lag fra regionen. Super innsats fra jentene både i angrep og forsvar og kampånden ble skikkelig kickstartet for sesongen. Vi gleder oss! Takk for en kjekk cup!
Sendt inn av Gro Østhus.


Tidenes helg for Sola HK G13: Ungdomslaget viser muskler i Den Gule Banken Cup

Sola HK G13 har nettopp avsluttet en uforglemmelig helg i Den Gule Banken Cup. Med en imponerende innsats og en stor dose lidenskap for sporten, har guttene gjort det igjen og igjen.  

Med 13 ivrige håndballspillere som ikke bare utfordret seg selv i sin egen aldersklasse, men også kastet seg inn i konkurransen med 14-åringer, var det klart at denne helgen ville bli en utfordring. Men Sola HK G13 beviste at de er klare for hva som helst!  

181 lag deltok i Den Gule Banken Cup, og totalt ble det spilt hele 414 kamper med imponerende 5065 mål scoret. Midt i dette intense håndball-kaoset markerte Sola HK G13 seg sterkt. Med 15 kamper på bare fire dager, var det ingen tvil om at denne gjengen hadde energi og utholdenhet. Kampene var harde og utfordrende, inkludert to som ble avgjort med sudden death. Likevel sto laget sterkt. I G13-klassen gikk guttene hele veien til finalen og møtte et erfarent Viking-lag. Det startet jevnt, men Sola HK G13 tok gradvis ledelsen og endte opp med en overbevisende 27-18 seier. Det første troféet denne helgen var på plass.  

Deretter, bare 40 minutter senere, var guttene tilbake på banen for finalen i G14-klassen, hvor de møtte enda et Viking lag. Det var en tøff utfordring, men Sola HK G13 tok tidlig ledelsen 4-1. Selv om kreftene begynte å avta utover i kampen, holdt de stand og sikret seieren 17-14 med bare tre minutter igjen på klokka. En trett, men utrolig glad gjeng kan nå se tilbake på en bemerkelsesverdig helg med mange flotte prestasjoner. Denne uken blir litt roligere, med tid til å reflektere over suksessen og forberede seg på neste store mål: Norden Cup i Gøteborg i desember.  

Sola HK G13 ønsker å takke alle som støttet dem denne helgen, fra trenere til foreldre, søsken og andre håndballvenner som heiet dem frem gjennom 15 tøffe kamper.   Gratulerer gutter, dere er virkelig inspirerende og bevis på hva lidenskap og dedikasjon kan oppnå! 🤾‍♂️🏆🎉
Sendt inn av Tore Joa