En epoke i Sola er over – Sola

En epoke i Sola er over

3 sesonger - 3 opprykk - og kun ett tap på disse sesongene. 
I går spilte Sola 3 sesongens siste kamp i 4. divisjon, og når fløyte-signalet gikk betydde det også at en epoke var slutt.


En tropp bestående av tidligere Sola-spillere, med både haugevis av eliteserie-erfaring, landskamper for Norge og solide år bak seg på håndballbanen har de siste sesongene bidratt slik at klubben nå fra neste sesong har seniorlag både i 2. og 3. divisjon. Nå legger de håndballskoene på hylla for godt, og lar yngre spillere forvalte veien videre.

Laget har denne sesongen bestått av en fin gjeng med voksne damer, som i tillegg har fått hjelp av yngre rekrutter i klubben for å kunne stille lag på kampene. For dette er en effektiv gjeng, som istedenfor ukentlige treninger de siste sesongene har valgt å legge kampene sine i treningstiden. På den måten får man flere frihelger til andre aktiviteter.

Sesongen 21/22 har vært utfordrende på skade fronten, og allerede i første kamp i oktober møtte de sesongens første utfordringer med 2 korsbåndsskader. Allikevel har de gjennomført sesongen med bravur, og fasiten ble 23 av 24 mulige seire.

En fantastisk gjeng takker nå av, og sitter igjen med fantastiske minner, venner for livet og en stor takknemlighet for det de har fått opplevd. Å få muligheten til å bidra for klubben de har vært og er så glade i har de satt stor pris på.

For klubben Sola har gjengen vært fantastiske ambassadører, og til tross for at de nå legger håndballkarrieren på hylla håper vi at vi fortsatt treffer de på kamper og andre tilstelninger i regi Sola HK.

Tusen takk for flotte håndball-øyeblikk og gode minner!