En deilig slite-seier, og 2 viktige poeng i boks – Sola

En deilig slite-seier, og 2 viktige poeng i boks

Sola var klare for å komme tilbake på vinnersporet raskest mulig etter onsdagens kamp, og var klare for å kjempe om to viktige poeng lørdags ettermiddag.

Kampen startet jevnt mellom de to lagene, men etter syv spilte minutter klarte Sola å skaffe seg et lite forsprang. Byåsen hadde ingen planer om å la oss cruise inn til seier, og klarte å bite seg fast. Like før første omgang var halvspilt var det gjestene som lå foran med ett.

De beholdt føringen de neste ti minuttene, og Sola-benken tok time-out. Det ble litt bedre flyt, og Sola klarte å utlikne til 13-13 til pause.

Sola brukte litt tid etter pausen på å komme i føringen i kampen, da Byåsen fortsatte å sette viktige skudd. 15 minutter før slutt fikk vi straffe, og som så mange ganger tidligere i denne sesongen var Lene trygg fra 7-meter og vi var igjen foran med ett.

Nå begynte det å løsne spillemessig for Sola, og laget klarte å øke forspranget jevnt og trutt. På det meste var hjemmelaget foran med fire mål, men Byåsen – som var inne i en god periode – viste nok en gang at de ikke ville gi seg uten kamp om poengene.

Heldigvis klarte vi å holde unna for sluttspurten til laget fra Trondheim, og kunne til slutt juble for 25-23 seier og to viktige poeng. Med det er vi igjen med oppe i tetsjiktet i REMA 1000 ligaen, og er nå på en tredje plass.

Rinka Duijndam var en viktig faktor til at vi klarte å holde unna siste halvdel i andre omgang, med solide redninger – og ble velfortjent kåret til vår beste spiller.

Neste uke er det klart for to bortekamper. Onsdag møter vi Molde, før vi i helgen tar turen til Ungarn og returoppgjør i Europaligaen mot DVSC Schaeffler.