En bra treningshelg i Bergen! – Sola

En bra treningshelg i Bergen!

Som tidligere år reiste også jentene til Bergen i oppkjøringen mot ny sesong. Helgen besto av treningsøkter, to treningskamper og ikke minst muligheten for spillergruppen til å bli bedre kjent sosialt.

Også i år var vi heldige å få låne Fanahytten til overnatting.

Fredag startet med en treningsøkt i Fana Arena på formiddagen, før vi møtte Fana på kvelden til vår første treningskamp. Kort referat fra den kampen kan du lese her.

Lørdag drog de som ikke hadde hatt så mange spilleminutter på banen fredag, ned for en styrkeøkt. De andre jentene tok seg en tur oppe ved Fanahytten. På ettermiddagen drog hele troppen ned til Fana Arena for en felles treningsøkt med Fana.

Søndag formiddag var det klart for vår andre treningskamp – denne gang mot Tertnes. Mer fra denne kampen kan du lese her.

Steffen sier følgende om helgen i Bergen:

Laget har hatt en bra helg, både treningsmessig og sosialt. Vi ser allerede nå konturene av det arbeidet som er gjort på trening, men har fortsatt mye å jobbe med frem mot seriestart 29. august.

I tillegg til fysiske økter er slike helger vel så viktige for å skape samhold og lagfølelse. Alle måltider ble laget på Fanahytta av ulike grupper i troppen, og i tillegg ble fritiden brukt til blant annet kortspill, Tik Tok og musikk/film quiz.

Siste kvelden var jentene klare for å pranke ny hovedtrener Steffen – men endte dessverre med å bli de som selv ble lurt av nettopp Steffen. Spillerne hadde nok glemt at Steffen har flere sesonger og treningsleirer bak seg – og allerede kunne de fleste triksene i boken.