En av sesongens vanskeligste hjemmekamper venter oss på onsdag – Sola

En av sesongens vanskeligste hjemmekamper venter oss på onsdag

Laget landet på Sola mandag kveld, men har ikke tid til å «lande» skikkelig med kun en dag igjen til årets første hjemmekamp mot Fredrikstad. En kamp som fort kan vise seg å være en av sesongens vanskeligste kamper, mot ett lag som vi har hatt store utfordringer med de siste sesongene i jevne oppgjør.

Sist sesong er det nok flere av oss som husker ett surt ettmåls-tap på hjemmebane, og at vi heller ikke fikk med oss poeng fra bortekampen. Denne sesongen har laget fra Plankebyen startet veldig godt i høstsesongen og ligger i skrivende stund på en 4. plass med ett poeng mer enn oss.
Det er derfor svært viktige poeng i spill onsdag kveld for begge lag, og vi forventer en spennende og fartsfylt håndball kamp.

TRENEREN HAR ORDET

Steffen legger heller ikke skjul på at onsdagens kamp er av den viktige sorten.

Fredrikstad har vist i høstsesongen at det er ett lag å regne med i toppen av REMA 1000 ligaen i år. Så dette blir en tøff kamp, som kan være avgjørende når medaljene skal deles ut i april måned. Etter å ha tapt to ganger mot de i fjor så er vi revansje lystne.

Steffen Stormo Stegavik

Sola har startet det nye kalenderåret godt, med en solid seier borte mot Oppsal sist uke, og ikke minst en god start i Europaligaen mot Malaga sist helg. Nå gleder spillerne, trenerne og klubben seg til å igjen spille i Åsenhallen foran vårt eget publikum.

Ta med deg familien, håndball-laget eller vennegjengen til Åsenhallen

Billettsalget til kampen er åpnet, og du sikrer deg din enten i Sola HK appen eller på solah.woow.no

Kom med hele håndball-laget for en sosial og kjekk håndball-kveld!

Vi er så heldig som bor i en region som har mange engasjerte håndballspillere i alle aldre, og ingenting er kjekkere enn når vi har mange lag på kampene våre. Med klubb-billetter får ditt lag sitte samlet og se Sola spille!

Prisen for klubb-billetter er kun 50,- pr. billett og prisen gjelder for barn samt 2 lagledere. Voksne som ønsker å gå på kamp utover dette kjøper ord. billetter i appen. Send e-post til sara@sola-hk.no med forespørsel, så hjelper hun deg med resten.

Som alltid har vi gode priser på rabatterte familie-billetter – også disse finner du i appen.

Familie-billetter (med rabattert pris):
Familie-billett (1 voksen + 1 barn): 250,-
Familie-billett (1 voksen + 2 barn): 350,-
Familie-billett (2 voksen + 2 barn): 525,-

Vi skal gi alt på parketten – bli med og gi alt fra tribunen – sammen går vi for seier og to viktige poeng.