Dyreparken Cup – en fantastisk helg for Sola-lagene – Sola

Dyreparken Cup – en fantastisk helg for Sola-lagene

Forrige helg var det igjen klart for Dyreparken Håndballfestival i Kristiansand. Sola HK drog ned med rett i overkant 200 spillere på ulike årstrinn, flere trenere/lagledere og ikke minst flere foreldre og foresatte som heiagjeng som tok turen sørover. 

Igjen har lagene storkost seg nede i Kristiansand, og sitter med gode minner og opplevelser fra turen. Endelig er sommeren over, og vi er klare for ny håndballsesong!

Vi har samlet litt bilder og tilbakemeldinger fra noen av lagene som drog sørover, og det virker som turneringen hadde alt en turnering skal ha!


Topp stemning for G 10


Gutter 10 sitt første år i Dyreparkcup var intet mindre enn suksess.

Det var topp stemning fra begynnelse til slutt;
Busstur med full trøkk fra soundboksen til jenter 13 🎵
Tidenes cupfrokost – egg, bacon, crossaint og og annet godt🥐
Kampoppsettet tillot til guttas glede en hel formiddag i Dyreparken for hele laget – tømmerrenne, bobbane, dyr og reptiler🦒

Håndballkamper ble en suksess med mye spilletid for hver og en. Topp innsats resulterte i kjekke kamper med mye godt spill og mange mål🤾

Gutta møtte topp motiverte til trening mandag og ser allerede frem til Dyreparkcup neste år!!!


J-2010 storkoste seg i Kristiansand

Endelig var det tid for Dyreparken Cup igjen. J12 reiste med 20 av 20 jenter, å det henger nok sammen med den gode opplevelsen de hadde fra i fjor.

Festen begynte allerede ved avgang fra Åsenhallen. Vi delte buss med G12 og G11, og alle ga sitt for at stemningen på bussen skulle være på topp helt til Kristiansand.
Når det kommer til det sportslige, vant J12 syv av åtte kamper, å dette kun etter 3 treninger på nesten 9 uker. Det er utrolig kjekt å se at jentene klarte å fokusere på det som har vært hovedelementer i treningene. Styrken til disse jentene er at de spiller hverandre gode. Vi som støtteapparat rundt jentene er meget stolte av denne gjengen.

Nå gleder vi oss til Den Gule Banken Cup og seriespill!


J-11 storkoste seg på Dyreparken Cup


Våre 18 spillere hadde en fantastisk helg, super gjeng å være på tur med, godt samhold og innsats på banen! Nå gleder vi oss til ny sesong.


Helt til finalen i A-sluttspillet for G2010


Sola G2010 stilte med 2 lag. Et lag i 12 årsklassen og et lag i 13 årsklassen.

I 12 årsklassen vant vi 3 av fire kamper.

Seier over Austrått, Teie og Birkebeineren, men et 1 målstap mot Viking. Mye bra spill og stor spilleglede.

I 13 årsklassen vant vi gruppen og spilte vi oss helt til finalen i A-sluttspillet. Der ble det dessverre et knepent 1 målstap mot Express.  Guttene spilte over all forventning og reiser hjem meget fornøyde!


Super helg for Sola J13


J13 reiste ned til Dyreparken Cup med 27 spente jenter klar for en sosial og håndball fylt helg. Det tok ikke lang tid før stemningen var på topp, med boomblaster og sang i bussen.

Lørdag startet med kamper fra tidlig morgen, jentene var klare for kamper og spent på hva dagen ville bringe. Det var mye liv og bra innsats fra publikum.

Når dagen i hallene var overstått hadde to av tre lag vunnet sin pulje og gikk videre til A sluttspill. Utenom håndball var det tur i dyreparken noen timer og konsert på kvelden som sto på programmet, jentene koste seg og gikk til sengs med masse nye inntrykk.

Spente på neste dag og sluttspill. Sola 1 tapte første kamp i A sluttspill. Sola 2 gikk videre i B sluttspill og kom til kvartfinalen. Sola 3 gikk hele veien til finalen, og endte til slutt på en god 2 plass 🙂Image

Av totalt 18 kamper ble det hele 12 seire Vi har hatt en fin helg både spillere og trenere, og gleder oss alle til neste turnering.


Sola J14 gikk hele veien til topps


Jentene ble puljevinner i gruppespillet.

I A-sluttspillet møtte de god motstand av Lund og KFUM i kvart og semifinale men vant kampene og tok seg til finalen.

Her ventet et godt Grane/Arendal lag. Jentene spilte en veldig god komp og dro fortjent seieren i land 11-5🥇🤩👏🏼🏆 

Veldig kjekk helg med samhold, glede og seier🏆Tusen takk til alle dere som organiserer denne kjekke turen for Sola HK🤩