Drømmen om sluttspill lever fortsatt for Sola i Lerøyserien! – Sola

Drømmen om sluttspill lever fortsatt for Sola i Lerøyserien!

Sola sitt Lerøy lag sikret 4 poeng i helgens 3.runde på hjemmebane i Åsenhallen. Siste runde i Lerøy spilles 25.3 og 26.3, og disse kampene må også vinnes for å komme til sluttspillet.

Sola sine Lerøy jenter sikret seg seieren i toppoppgjøret mot Larvik på lørdag, samt en solid seier over Grane Arendal.

Sola vant 28-22 over Larvik etter en meget god prestasjon. Sola viste allerede fra start at de var 100% påskrudd, og fikk et lite overtak på kampen allerede etter 10 min hvor de ledet 7-4. Fire minutt før slutten av 1.omg så ledet Sola med 5 mål, men Larvik klarte å redusere ledelsen til 15-12 etter første omgang. Sola klarte å fortsette sitt veldig gode angreps- og forsvarsspill også i 2.omgang. Larvik kom ikke noe nærmere enn 3-4 mål bak, og Sola vant til slutt med en solid 6 måls seier.

Skuddene fra Sola var meget bra, med høy uttellingsprosent, og forsvaret som har tidligere vært en utfordring var meget bra. Keeper spillet til Sola var også av høy klasse, og keeper Eva Gravdal ble kåret til Solas beste spiller. Anne Malin Gjengedal Antonsen ble Solas toppscorer med 7 mål.

Kampen mot Grane Arendal startet jevnt, og etter 8 minutt var stillingen 6-6 og det hadde vært en del småfeil  og upresise pasninger fra Sola sin side.

Etter en time-out så satte Sola opp farten og fikk luket ut feilene og dro ifra til en solid ledelse på 19-12 etter 1.omgang. I 2.omgang fortsatte Sola med sitt fartsfylte spill, og endte med en meget overbevisende seier på 43-25.

Solas beste spiller ble kåret til Eva Ytreland Johnsen med 7 mål og et solid forsvarsspill. Både Anne Malin Gjengedal Antonsen og Thea Kristensen endte også med 7 scoringer hver.

Tusen takk til alle fremmøtte som kom og heiet på Sola!