Bronsejubel i Kongstenhallen – Sola

Bronsejubel i Kongstenhallen

Kongstenhallen var onsdag kveld duket for toppkamp mellom nummer 3 og 4 i serien. To lag som begge kjempet om den siste medaljen som skulle deles ut i REMA1000-ligaen. Fredrikstad var nødt til å vinne for å holde liv i drømmen om bronse, men for oss holdt det kun med seier i denne kampen, for å sikre medaljen.

Kampen startet jevnt, og lagene fulgte hverandre tett de første 20 minuttene. På stillingen 10-11 tok Steffen Stegavik timeout. Her ble det gjort noen justeringer i forsvar, og laget responderte godt. Fra å lede med 1 mål, økte vi ledelsen til 6 mål de siste 10 minuttene av første omgang. Da uret i hallen signaliserte pause, viste tavlen 11-17 i favør Sola.

Andre omgang startet som første, med to lag som fulgte hverandre tett. Allerede etter 6 minutter var det scoret 12 mål, og Sola tok på ny en timeout for å skru til forsvaret. Lagene fulgte hverandre tett resten av kampen, og i en periode skilte det kun 4 mål. På tross av dette var det vi som kunne slippe jubelen løs etter 60 minutt, og feire vår fjerde bronse på rad med seier 29-35.

Solas beste spiller ble Kristiane Knutsen og toppscorer ble Camilla Herrem med 9 mål.

Etter en kamp med knallhard innsats og kampvilje, stod vi til slutt igjen som vinnere av bronsemedaljen mot Fredrikstad i går kveld. Nå venter en liten ferie på jentene, før vi gjør oss klar til de to siste seriekampene som er igjen av REMA1000-ligaen. Siste hjemmekamp i serien er 18. april mot Storhamar, og da ønsker vi å se alle Sola-fans på tribunen i Åsenhallen! Til dess – GOD PÅSKE!