Borteseier i Bergen – Sola

Borteseier i Bergen

I går reiste Sola-jentene ned til Bergen og det var duket for en jevn og spennende kamp mot Tertnes som kun hadde ett poeng mer enn oss i serien. Kampen startet akkurat som forventet og lagene følgte hverandre tett. En del tekniske feil fra begge parter i første omgang, men Sola lå stort sett i ledelsen med ett eller to mål. Tertnes kjempet seg inn gang på gang og rett før pause gikk de forbi og kunne gå i garderoben med stillingen 10-9.

Etter pause gikk ett skjerpet Sola på banen og det ble ikke mindre spennende enn første omgang. Sola ledet stort sett med ett eller to mål, men Tertnes utjevnet gang på gang. Når det nærmer seg kampslutt tok Sola grep og dro i fra. Vi ledet på det meste med fire mål når og det gjenstår kun noen minutter på klokka. Tertnes klarer å få inn noen mål på tampen, men Sola vinner tilslutt 20-22 og tar to poeng med seg hjem.

Kimberley står en veldig bra kamp i målet og tar med seg bestemannsprisen. Kristiane blir toppscorer med syv mål, Tonje er solid som alltid og setter inn seks mål og Camilla noterer seg fire mål.

På søndag er det hjemmekamp i Åsenhallen når vi møter Oppsal og vi håper på full hall og god stemning.