Europaliga neste stopp! – Sola

Europaliga neste stopp!

Når dommerne blåste av onsdagens kamp mot Fana i Åsenhallen, hadde Sola kun 68 timer til neste avkast. Allerede lørdag 14. november kl. 16:00 er det igjen klart for Europaliga, sesongens første på bortebane mot danske Nykøbing Falster. 

Danskene startet også sesongen i Europa sist helg, på bortebane mot DVSC Schaeffler. Den kampen endte med et knepent ettmålstap, etter at de ledet til pause.

Nykøbing ble raskt nevnt som favoritt i gruppe C av trener Steffen Stegavik etter trekningen i desember. De er ett lag med flere landslagsspillere som deltok i EM 2022, i tillegg til den norske bakspilleren Mia Solberg Svele. Nykøbing er et lag som oss liker å spille rask håndball, så her kan det forventes en fartsfylt kamp.

Med kort tid mellom kampene er det svært viktig å få restituert seg godt, samtidig som man skal forberede seg mot ny motstander som vi ikke har møtt tidligere. Laget har gjennomført to treningsøkter torsdag og før avreise fredag.

En tøff bortekamp venter, men vi skal være klare til kamp og for å kjempe om poeng.

Se kampen på Viaplay


Bortekampen lørdag sendes på Viaplay (krever abonnement).

Sendingen starter klokken 15:55, og kampstart er klokken 16 – Nykobing Falster – Sola, Women’s EHF European League – Stream Håndball på Viaplay

Vi håper mange benker seg foran TV-skjermen på lørdag, og heier Sola frem til nye poeng i Europaligaen.