Årets julegave? Hva med et sesongkort for resten av sesongen? – Sola

Årets julegave? Hva med et sesongkort for resten av sesongen?

Vi har fått flere henvendelser fra vår fantastiske heiagjeng i Solafamilien – som ønsker å kjøpe sesongkort til kampene våre i REMA 1000 ligaen.

Dessverre måtte vi i forkant av sesongen kun legge ut et begrenset antall kort, men nå har vi fått «ryddet» litt i salkartet – og har funnet 20 seter som vi legger ut som sesongkort for våre 7 resterende hjemmekamper i 2021.

Salget er allerede i gang i Sola HK appen!

Som sesongkort innehaver er man prioritert selv om vi kun får lov å slippe inn ett mindre antall på kampene i REMA 1000 ligaen.

Årets julegave?


Kjenner du noen som er glade i håndball og Sola, kan du nå sikre dem årets julegave med å kjøpe et sesongkort til dem. Eller kanskje du synes at du selv fortjener en flott gave, etter et rart og spesielt år?

Ved å kjøpe sesongkort vil du få en rabattert pris, i forhold til å kjøpe enkeltbilletter til kampene. Kortet gjelder for hjemmekampene i REMA 1000 ligaen, og ikke eventuelle sluttspillskamper.

Priser for sesongkort våren 2021:
Sesongkort, halv sesong voksen: kr. 700,
Sesongkort, halv sesong honnør:  kr. 350,-
Sesongkort, halv sesong barn:  kr. 350,-

Viktig informasjon!

Restriksjoner i forbindelse med kamp arrangement gjør at vi på hver kamp må ha registrert de som kommer som publikum i Åsenhallen.

Det betyr;
Kjøper du sesongkort i gave til andre enn deg selv, så må du sende en mail til siri@sola-hk.no slik at vi får oppdatert riktig navn og kontaktinformasjon på sesongkortet. Gavemottaker må da (selvsagt etter julaften) laste ned appen på egen telefon, og vi vil sende de gavekortet direkte i app.

For å sikre deg et sesongkort kjøper du dette i Sola HK appen. Her vil man finne alle billettene til hjemmekampene, og disse skannes direkte fra mobilen når du kommer til hallen.

I tillegg kan man også ha oversikt over kampene i REMA 1000 ligaen, stemme på kampens beste spiller, spillerne på A-laget, nyheter fra sola-hk.no og oversikt over alle våre samarbeidspartnere i Nettverksfamilien.

Denne er nå mulig å laste ned både for iPhone og Android brukere.

Last ned på Appstore her!

Last ned på Google Play her.

Priser for sesongkort våren 2021:
Sesongkort, halv sesong voksen: kr. 700,
Sesongkort, halv sesong honnør:  kr. 350,-
Sesongkort, halv sesong barn:  kr. 350,-

Sesongkort kan også kjøpes på nett 
https://solah.woow.no/#!/home