Revansjelystent Sola tar imot Vipers i spennende toppoppgjør – Sola

Revansjelystent Sola tar imot Vipers i spennende toppoppgjør

Tirsdag kveld står vi overfor nok et spennende oppgjør i REMA 1000-ligaen når verdensstjernene fra Kristiansand entrer parketten i Åsenhallen. Sørlandslaget har dominert norsk håndball de siste årene og har vunnet alt som er mulig å vinne, både nasjonalt og internasjonalt.

Denne gangen kommer de til Åsenhallen med et tap i bagasjen for første gang på flere år, og et revansjelysten Sola-lag er klare for å påføre dem sitt andre nederlag i årets serie. Sist Vipers besøkte Åsenhallen, måtte de kjempe hardt for seieren, og det endte med en knapp tre-målsseier etter en jevn kamp helt til siste sekund.

Vipers kommer nylig fra en imponerende seier mot Odense i Champions League, der de vant med to mål. På den andre siden er Sola-jentene fast bestemt på å slå tilbake etter et skuffende nederlag i NM, noe som gir ekstra motivasjon når de går ut på banen. De er klare til å gi alt foran hjemmepublikummet og skape et nytt, minneverdig håndball-øyeblikk.

På toppscorerlisten for Vipers troner Jamina Roberts med 25 mål, tett fulgt av Tuva Høve og Mia Emmenegger, som begge har nettet 18 mål hver.

Håndball er best live!


Det er ingen tvil om at håndball-opplevelsen er best live, med intensiteten, jubelen og spenningen som fyller hallen. Vi oppfordrer derfor alle til å ta med venner, familie og bekjente for å lage en elektrisk stemning i hallen denne kvelden. Det er ventet mange tilskuere, og billettene går unna raskt, så vær tidlig ute for å sikre deg plass til det som lover å bli et fantastisk håndball oppgjør.

Kampen nærmer seg utsolgt, men du har fortsatt sjansen til å sikre deg ståbillett her.

Skulle du ikke få tak i billett, kan du fortsatt følge kampen direkte på TV 2 Sport 2.

Vi gleder oss til å se dere i hallen – sammen kan vi skape magiske øyeblikk på håndballbanen!

TRENEREN HAR ORDET

Vi gleder oss til å ha Norges beste lag på besøk, med full hall og god stemning fra tribunen. Nok en gang har vi prøvd å legge en kampplan, i håp om å få med oss poeng. Det har vi ikke lykkes med tidligere, men er klar for å gi alt i nytt forsøk tirsdag kveld. Kom på kamp, og bli med å gi oss masse energi som vår 8. spiller.