Jakten på femte strake! – Sola

Jakten på femte strake!

REMA 1000-ligaen er godt i gang, og på søndag skal Sola-jentene møte Follo i STIL Arena, med mål om å sikre sesongens femte seier. Etter en overbevisende 29-21 seier mot Fredrikstad i forrige runde, er det duket for et spennende oppgjør i Follo. Sist gang lagene møttes, under Fjellhammer Elitecup, endte det med tap for Sola etter en jevn treningskamp.

Follo HK Damer har hatt en sterk sesongstart med to seire på bortebane, mot henholdsvis Byåsen og Fredrikstad. Dette plasserer dem på en solid 5. plass i ligaen, 4 poeng bak oss. I fjor måtte de kjempe for å beholde plassen i ligaen. De reddet seg gjennom en dramatisk best-av-tre-serie mot Volda, som sikret dem fortsatt spill i REMA 1000-ligaen denne sesongen.

Annette Sundfær har vært toneangivende for Follo denne sesongen med 20 mål, tett fulgt av Iben Flø som står med 12 mål. Deres offensive bidrag har vært sentrale i Follos poengfangst så langt, og de vil uten tvil bli viktige i kampen mot Sola.

For de som er i nærheten, anbefales det absolutt å ta turen til STIL Arena for å oppleve spenningen på nært hold.
Billetter kjøper du her. Om du ikke har anledning til å komme og heie på oss fra tribunen kan du se kampen direkte på på TV2 Play.

Det ligger an til å bli en thriller!

TRENEREN HAR ORDET

Dette er et lag som har møtt samme motstandere og vunnet overbevisende i begge oppgjørene. De har definitivt overrasket mange med prestasjonene sine, spesielt med tanke på forventningene før sesongen. Vi drar derfor dit med fullt fokus, klare for å levere en solid kamp og fortsette vår seiersrekke