Vestlandsoppgjør i Åsane Arena – Sola

Vestlandsoppgjør i Åsane Arena

Søndag er vi klare for sesongens andre tur til Åsane Arena, denne gang hvor jentene skal måle krefter mot Tertnes. Dette oppgjøret er ikke bare viktig for seriespillet, men gir oss også en forsmak på åttedelsfinale i NM mot samme lag i starten av oktober. Vi møter dermed et lag vi kjenner godt, etter tre dueller i fjor – hvor to av dem kom innenfor samme uke. Den gangen gikk vi seirende ut med 4 av 4 mulige poeng i serien og sikret cupavansement. Nå er vi klare for en ny spennende kamp!

De blåkledde fra Bergen har fått en knallstart på sesongen med full pott – 4 av 4 mulige poeng – og har allerede markert seg med en imponerende 8-målsseier borte mot Byåsen. En av de store truslene på banen er Henriette Eggen, som har vært i strålende form med 17 mål på de to første kampene. Like bak følger Emma Holtet, som har vært bunnsolid fra 7-meteren og står med 14 mål uten å ha bommet én eneste gang fra straffemerket denne sesongen.

For vår egen del møtte vi også Byåsen sist runde. Etter en førsteomgang som ikke var helt på nivå, løftet jentene spillet betraktelig i andreomgang og sikret en komfortabel 6-målsseier (32-26). Med 4 av 4 poeng i lomma har vi fått en sterk start på sesongen, og vi ser ingen grunn til å bremse nå. Vi er fullt motivert for å fortsette den gode trenden.

Kampen mot Tertnes blir en spennende test for begge lag, hvor vi får målt styrken vår mot et lag som et solid hjemmelag. Hver kamp er viktig, ikke bare for poengene, men også for å bygge selvtillit og lagfølelse gjennom sesongen. Vi vet at det er en tøff oppgave som venter, men jentene er klare for utfordringen. Kampstart er klokken 17:30.

Kom på kamp eller se kampen på TV2 Play

Befinner du deg i Bergens-området håper vi du tar turen til hallen og heier på oss fra tribunen. Billetter finner du her.

Hvis du ikke har anledning til å være til stede i Åsane Arena på søndag, kan du heldigvis se kampen direkte på TV2 Play her. Sendetidspunkt er 17:20.

Det er klart for en ny nervepirrende håndballkamp – vi håper du heier på oss uansett hvor du er!


Treneren har ordet

Nok en gang opp til Åsane Arena, nesten vår andre hjemmebane de siste årene. Vi møter ett Tertnes lag som ser sterkere ut enn på mange år, etter stor seiere over Haslum og Byåsen i starten av sesongen. Vi har som fokus å stå to gode omganger, og ikke bare en – og satser på at vi skal treffe på dette mot Tertnes men vi vet det blir en tøff kamp borte mot Tertnes som alle andre år.