Vi møter Ålgård i 3. runde i NM førstkommende onsdag! – Sola
Arkivfoto: Kenneth McDowell

Vi møter Ålgård i 3. runde i NM førstkommende onsdag!

NHF har vedtatt at NM Senior sesongen 2020/21 arrangeres med kun lag fra REMA 1000-ligaen og 1. divisjon grunnet COVID-19 og den usikkerheten som er i forhold til når 2. divisjon får starte sin sesong.

Onsdag 23. september er det klart for 3. runde – hvor vi reiser til Ålgård hallen og møter Ålgård til et skikkelig nabooppgjør.

De siste årene har vi møtt Ålgård i flere kamper, blant annet i sesongen 2018/2019 når begge lag var i 1. divisjon. Begge kampene denne sesongen ble vunnet av Sola med god margin.

12. august i år møtte vi Ålgård i en av våre treningskamper før sesongstart i Åsenhallen, der Sola gikk seirende ut 29 – 23.

Men som kjent, cup er cup – og det er ikke tvil om at jentene må ha fullt fokus onsdag for å slå Ålgård, og komme seg til 4. runde i NM.

I kampen må det kåres en vinner, og det betyr at om det står uavgjort etter 60 minutter blir det ekstra omganger og evt. straffekast.

Vi gleder oss til onsdagens kamp! Nabooppgjør er alltid kjekt og spennende, og i tillegg gleder vi oss til å se Ålgård sin nye storstue.

Bli med å hei oss frem til seier!

BILLETTINFORMASJON:
Kampstart er klokken 19:00.
Alle billetter må kjøpe billetter via nett.
Dørene åpner 45 minutter før kampstart – klokken 18:15.

Det blir sendt ut praktisk informasjon til alle som kjøper billett før kampen i forhold til smittevern, parkering og annet.