Hytorc Norge AS – Sola

Norge begynte Hytorc som et enmannsforetak tidlig på åttitallet, og ble til Hytorc Norge AS 1. mai 1989. Siden har det bare gått en vei, og pr. i dag er vi over 50 personer som server det skandinaviske markedet.

Hytorc har alltid ledet utviklingen av muttertrekkere og relatert utstyr. Dette vises best av det faktum at alt av nye løsninger og innovasjon kommer fra Hytorc. Alt annet er kopier av Hytorc og er således minst en generasjon etter i utvikling.

Hytorc Norge AS har fra den spede begynnelse stadig utviklet nye systemer og måter å arbeide på. Dette for å gjøre arbeidet sikrere, lettere og ikke minst bedre for den enkelte operatør.

Vi har opp gjennom årene samarbeidet, og gjør det fortsatt, med alle store selskaper innen olje, gass og fornybar energi. Hytorc Norge har vært ledende i utvikling av manualer, brukerkurs og opplæring i mutterrelatert arbeid. Det skal vi fortsatt være.

Vi er involvert i flere nye prosjekter og er i front når det gjelder kalibrering og vedlikehold. Vi er, etter vårt eget og våre kunders syn, det eneste selskap som er profesjonelle og dedikerte innen vårt fag.

Hytorc Norge besitter en enestående «knowhow» og har et totalkonsept ingen andre er i nærheten av, men så er vi også det eneste selskapet i Norden som kun tenker på dette faget, nemlig muttertrekking og alt det innebærer.

Derfor er vi også det selskapet som har tiltro blant alle seriøse aktører. Vi i Hytorc Norge AS har nemlig en enkel filosofi:
Vi er, og skal alltid være best!

Kontaktperson:
Eirik Djuve
TLF: 41536606