Vår visjon er: KUNNSKAP REDDER LIV!


Siden 2006 har hjertestarterne våre bidratt til å redde over 57 liv!
Våre førstehjelpskurs gir økt kunnskap og kompetanse når minuttene teller, slik at du skal føle deg trygg nok til å utføre hjerte- og lungeredning og til å bruke hjertestarter. Vi kurser årlig over 1000 lag, foreninger og bedrifter over hele Norge.
Våre instruktører sertifiseres årlig ved hjelp av fagressurser tilsluttet Norsk Resuscitasjonsråd, og er alle fast ansatt hos Blostrupmoen. Med lang erfaring innen formidling og kursing i førstehjelp leverer vi høy og lik kvalitet til alle våre kunder uansett lokasjon i Norge.
På kontoret vårt har vi en erfaren stab som har jevnlig dialog med kundene våre for å sikre den beste kundeopplevelsen. Vi arrangerer blant annet fagdager og beredskapsøvelser i samarbeid med flere av kundene våre. Våre kurs: Førstehjelp, FSE-kurs, Livredning i vann, Fallsikring og Sikkert arbeid på el- og hybridkjøretøy.

Gode priser til alle partnere!

I Blostupmoen Norge har vi gjort det til vår misjon å øke den lokale beredskapen og redde flest mulig liv. Derfor tilbyr vi alle partnere avslag i prisen på hjertestarter med serviceavtale og etablering, samt avslag i prisen på årlig førstehjelpskurs, førstehjelpsutstyr og andre kurs.
Mer informasjon finnes på https://blostrupmoen.no/sola/