I morgen spiller vi for bronse-medalje i REMA 1000 ligaen – Sola
Foto: Kenneth McDowell

I morgen spiller vi for bronse-medalje i REMA 1000 ligaen

Spenningen lever virkelig helt til siste serierunde, da hele 3 lag kan sikre seg bronsemedalje når de siste kampene i årets REMA 1000 liga sesong skal spilles onsdag. Nå trenger vi DEG på tribunen for å heie oss frem til å sikre bronsemedalje for tredje sesong på rad.


Sola har 27 poeng, Molde 26 poeng og Larvik 25 poeng før siste serierunde, og har alle fortsatt sjanser på å vinne bronsemedalje.

Vi må sikre minimum ett poeng mot Storhamar onsdag, og vil da få bronse uansett utfall i de to andre oppgjørene hvor Molde møter Vipers og Larvik møter Fana. Står vi igjen uten poeng etter kampen er vi avhengig av at Vipers vinner eller spiller uavgjort mot Molde, og at Fana vinner eller spiller uavgjort mot Larvik.

Kom på kamp – du er en viktig 8. spiller for oss!

Vi har hatt gode kamper mot Storhamar denne sesongen, og spilte uavgjort når vi møtte de i serien i høst før vi i Final 8 slo de ut i semifinalen i NM og fikk spille cupfinale. Laget fra Hamar har allerede sikret seg sølv, nå skal vi ut å krige for å sikre bronse - og da trenger vi DIN støtte på tribunen!

Ta med familien, vennegjengen, kollegaer eller andre du ønsker å ha med – alt avgjøres i siste kamp før sluttspillet starter over påske.

Kampstart er klokken 18:15, og døren åpner en time før. NorEngros cafe vil være åpen.  

Billettene finner du i Sola HK appen, eller på nett solah-woow.no. Det er ikke mulig å kjøpe billett i døren.

PRISER:

OBS: Kjøper du billett på felt A1 eller C1 er det unummererte plasser. Disse feltene er kortrappene i Åsenhallen, og om de er fullsatt må man benytte ståplasser.

Voksen: kr. 150,-
Barn/honnør/student: kr. 75,-
Familiebillett (1V+1B): kr. 200,-
Familiebillett (1V+2B): kr. 275,-
Familiebillett (2V+2B): kr. 425,-

Klar for nok en tøff kamp mot Storhamar. Med poeng vinner vi bronse i REMA 1000 ligaen 22/23. Foto: Kenneth McDowell