Velkommen til Den Gule Banken Cup 1. – 4. september 2022 – Sola

Velkommen til Den Gule Banken Cup 1. – 4. september 2022

Hver høst arrangeres Den Gule Banken cup (tidligere Sandnes Sparebank cup), en fantastisk turnering for våre unge talenter.
I 2022 arrangeres Den Gule Banken Cup 1. – 4. september. Vi ønsker lokale lag og tilreisende lag velkommen!

Kampoppsettet er nå publisert.

Det har vært vanskelig å få alle sine ønsker til å passe, men dersom det er noe som absolutt åpenbare feil eller noe som IKKE går, så gi beskjed. Vi ber dere alle om å sjekke oppsettet og ta ansvar for at alle spillere/trenere/lagledere på deres lag er kjent med kamp-tidspunktene som gjelder.

Turneringens mål er å få et godt sosialt innhold med fokus på trivsel og kameratskap.

Vi ønsker alle spillere, lagledere og trenere lykke til.
Husk «Fair Play» og ta godt vare på dommerne våre, de har litt ulikt erfaringsnivå, men alle gjør så godt de kan, og vi trenger de virkelig alle sammen, de gjør en kjempeviktig jobb for alle oss, og alle dere.

Årsklasser er jenter og gutter fra 9 – 15 år!

Hallene som vil bli brukt er Åsenhallen A & B, Vår Energi Arena Forus (tidl. Forus Sportssenter), Solahallen, Skadberghallen, Kjerrberget, Tanangerhallen og Hellestø Arena.

Spillesystemet i cupen vil være innledende puljespill, A-sluttspill og B-sluttspill. Finalelagene blir selvfølgelig premiert!

DOMMERE
Dommere vil i vesentlig grad være registrert i NHF Region Sør-Vest. Lag som ønsker å ha med dommere, må få dette avklart med dommeransvarlig på forhånd.

KAFETERIA
Kafeteria i Åsenhallen vil være åpen under hele arrangementet. Her kan det kjøpes forfriskninger, kioskvarer og enkle matretter. Det vil være åpen kafeteria i de fleste andre hallene også i løpet av turneringen.

Har dere spørsmål, eller noe er uklart kontakt oss på dgbcup@sola-hk.no

Vi har også egen side for Den Gule Banken cup på Facebook. 

Påmelding til Den Gule Banken Cup
Reglement for Den Gule Banken cup
Haller