Onsdag 10. juni var det klart for en litt annerledes ettermiddag for Solajentene! Steffen og Kjetil møtte alle jentene ved Våland Skole, hvor de skulle løse en rebus-oppgave som tilslutt skulle vise dem vei til nyåpnede «Fangene på fortet» i Lagårdsveien 61.

Løsningen på rebusen kunne man finne både på en enkel og en litt mer tidkrevende måte – flesteparten av lagene «valgte» den tidkrevende, mens laget «Charlies Angels» med Camilla, Kristiane og Kristina fort fant veien til Lagårdsveien. Like bak kom lagets yngste spillere Johanna, Karoline og Emilie – «Tripp trapp tresko».

Solajentene får instruksjoner når de ankommer «Fangene på fortet». Foto: Siri Forgaard

Resultatene fra rebusløpet ble nullstilt før konkurransen på «Fangene på fortet» gikk i gang! Et fantastisk nytt konsept som har åpnet i Stavanger, og som passer for alle målgrupper, og uansett fysisk form!

En tur til «Fangene på fortet» anbefales! Foto: Siri Forgaard

De neste 90 minuttene hørtes lyden av engasjement og høyt konkurranseinstinkt i gangene. Med over 46 rom, ble både taktiske, fysiske og logiske evner testet – ingen tvil om at laget og trenergjengen gav alt.

Tiden går fort når man har det kjekt, og plutselig var 90 minutter over. Selvsagt skulle vinnere og tapere kåres – og «Siris boys» med Steffen, Kjetil og Siri gikk seirende ut av kampen!

RESULTATLISTE:
1. «Siris Boys» – Kjetil, Steffen og Siri
2. «Power puffs girls» – Martine, Hege og Mia
3. «Tripp trapp tresko» – Johanna, Karoline og Emilie
4. «Pussycat dolls» – Martha, Maja og Guro
5. «Tres amigas» – Malin, Frøydis og Alicja
6. «Charlies Angels» – Camilla, Kristiane og Kristina

Lyst å finne på noe gøy sammen med eget lag eller vennegjeng? Ta kontakt med «Fangene på fortet» – Solajentene anbefaler alle til å teste egne ferdigheter.

Besøk deres hjemmeside eller sjekk de opp på Facebook.
Fornøyde Solajenter etter onsdagens teambuilding! Foto: Siri Forgaard